skip to main content

Over ons

Mibiton fondsen en faciliteiten

Bedrijven kunnen door onze leningen hun product gemiddeld een half jaar tot een jaar eerder op de markt brengen, zo blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (in 2011 en 2018).

Eerdere investeringen

Tot nu toe investeerde Mibiton 35 miljoen euro in de aanschaf van apparatuur en faciliteiten door meer dan honderd bedrijven. Meer informatie over Mibiton en de bedrijven die een financial lease, staat in deze brochure.

Onderstaande kaart toont de geografische verdeling per Life Sciences-sector (medisch, agri & food en industrieel) voor de financieringen die wij tot nu toe hebben uitgegeven.

Eigendom

Tijdens de looptijd van de financiƫle investering is Mibiton juridisch eigenaar van de apparatuur of faciliteiten. De Life Sciences-onderneming is economisch eigenaar vanaf het moment dat de apparatuur of faciliteiten ter beschikking worden gesteld. Mibiton draagt het juridisch eigenaarschap over als alle aflossingen inclusief rente zijn voldaan en de onderneming gebruikmaakt van het recht op koop. Mibiton is niet op zoek naar deelname aan een bedrijf in de vorm van aandelen of invloed op het bestuur.